Бъди УСПЕШЕН дори и в България - КНИГАТА

        Здравей. Преди да преминеш надолу към статията искам да ти благодаря. Искам да ти благодаря, че си тук, че се опитваш да промениш живота си към по добро, че си един от нас. Един от хората, които искат и ще успеят. Сега ще ти разкажа моята кратка история, която ме подтикна към написването на тази невероятна книга.

Поръчай КНИГАТА ТУК:

        Всяко дете на възраст между 6-10 години смята, че е специално. Е и аз не се отличавах от групата. Още от малък знаех, че съм специален. Вярвах, че съм роден да правя велики неща. С времето обаче, тази моя вяра се разсея. Външните фактори като приятели, семейство, училище и други институции непрекъснато се опитваха да ме убедят, че съм обикновено дете и няма нищо специално в мен.

         Външните фактори контролираха живота ми. Бях една кукла на конци. Всички около мен ме съветваха да получа добро образование, което да ми осигури сигурна работа. Постоянно ми се втълпяваше, че ако не получа престижното образование няма да успея в живота.

До скоро и аз вярвах на тези думи. Кой не би повярвал на семейството и приятелите си?  

         За жалост бях най-слабият ученик в класа, но въпреки това след завършването на девети клас си казах, че ще успея въпреки всичко и всички. Това беше кулминацията в моя живот. Беше време да докажа на хората около мен, че МОГА да постигна всичко. 

         Погледнато от страни.. Аз бях едно объркано дете на 14-15 годишна възраст, което смяташе, че единствения вариант да успее е като работи цял живот по 8-10 часа на ден. Когато осъзнах това веднага взех мерки и реших да започна аз да контролирам живота си, а не той мен. 

        Започнах да чета книги свързани с бизнес и маркетинг. За нула време си отворих очите и отново осъзнах, че съм роден за велики дела.Както сами се досещате... не всичко беше цветя и рози. Първите десетина опита да развия идеите си и да ги превърна в бизнес бяха неуспешни. 

       С времето осъзнах, че проблемът не беше в мен, проблемът беше в информацията, която учех от книгите. Беше стара и неактуална. Това е и причината поради която написах книгата „Бъди УСПЕШЕН дори и в България.“ 

Поръчай КНИГАТА ТУК:

       Не се заблуждавай, че това е една от многото книги на пазара свързани с маркетинг и бизнес. „Бъди УСПЕШЕН дори и в България“ е уникална и съвременна книга с тактики и стъпки, които са изпробвани в реални условия лично от мен.

В книгата:
  1. Ще научиш всичко за неограничените възможности на "FACEBOOK" - маркетинга и кои са най-успешните видове "FACEBOOK" реклама.
  2. Ще научиш всички добри практики за създаването на успешни и стойностни анкети.
  3. Ще научиш всички начини за успешен емайл маркетинг и ще ти обясня стъпка по стъпка как да се възползваш на 101% от тях.
  4. Ще разбереш как да отсееш пазара и да намериш конкретен продукт, който да превърнеш в мина за ПАРИ! 
За мен ли е тази книга?
         Тази книга е за хората, които чувстват, че са родени за велики дела, хората, които мечтаят и искат повече. Добре дошъл при хората, които променят собствения си живот към по-добро.
Книгата е в предварителна поръчка до 21-ви декември.
Ако я поръчаш докато тече предварителната поръчка ще имаш три подаръка:
 

  • Първи подарък: Отстъпка от цената - 20%. Тоест вместо 24,90 лв. книгата ще струва 19,90 лв. 
  • Втори подарък: Ще получиш ВИДЕО на по-трудните стъпки в книгата.
  • Трети подарък: Лично ще подпиша книгата ти. 
Книгите от предварителната поръчка до 21-ви декември ще бъдат при собствениците си на 22 или 23 декември. 
         Какъв по-хубав подарък за Коледа от книга, която ще ти помогне да сбъднеш и най-смелите си мечти. Не чакай последния момент, направи подарък на себе си СЕГА.

Поръчай КНИГАТА ТУК: 

или
 ми пиши на лично съобщение във FaceBook
или
коментирай този пост: ТУК с #бъдиуспешен2018 и аз ще се свържа с теб.

 Всички статии: ТУК

Коментари

  1. Чаках я с нетърпение. Едвам ще издържа докато я получа

    ОтговорИзтриване
  2. Кога ще бъде при мен книгата ?

    ОтговорИзтриване
  3. Хмм интересно! Ще я прочета до края на годината и от 1януари започвам да действам. :)

    ОтговорИзтриване
  4. Дизайна е на много високо ниво! Браво

    ОтговорИзтриване
  5. С нетърпение чакам празниците за да я прочета.

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар