Двата етапа на УСПЕХА!

Двата етапа на успеха!

Двата етапа на УСПЕХА!

        Има хора, които успяват във всички свой проекти, но има и такива, които се провалят във всички. Главните разлики между тях са следните:
  • Постоянство
        Бъдете постоянни. Някои хора започват бизнес и очакват до няколко месеца да спечелят милиони. Липсата на бързи резултати ги кара да се откажат. Те не са постоянни. Ако искате да сте успешни, без да тренирате уменията си ден след ден, вие нямате шанс за успех.
  • Търпение
        Бъдете търпеливи. Колкото и да сте постоянни, ако не сте търпелив, нищо друго няма значение. Ще има моменти, в когато няма да имате никакви резултати. Ще вървите надолу. Точно в тези моменти, ако не сте търпеливи, вие ще се отчаете.
        Както обикновено това звучи много просто, но повярвайте ми, ако наистина спазвате тези две неща, вие няма шанс да не успеете. Рано или късно УСПЕХА ще ви застигне.
Не са много дните. Колко пъти сте правили нещо в продължение на година и не сте успели в него? Изобщо има ли такова нещо? Точно затова, бъдете постоянни и имай те волята и търпението да изчакате до края на играта. Няма как да разберете дали печелите или губите преди да е настъпил края на играта.

Сподели тази кратка статия с приятелите си и променете живота им!


ИВАН ОРЛИНОВ ИВАНОВ

Задавайте ми всякакви въпроси в ASK.FM
Можете да ме последвате във FACEBOOK и YOUTUBE. Така ще получавате известия за всички мой дейности. Включително клипове, снимки, блогове и т.н.
 

Коментари

Публикуване на коментар