Как да си ПО-УВЕРЕН!

Как да си по-уверен

Как да си ПО-УВЕРЕН!

Забелязал ли си кои хора са най-уверени?
Забелязал ли си кои хора успяват в бизнеса?
Забелязал ли си кои хора печелят вниманието на жените?

Отговора е лесен: НАЙ–ЕНЕРГИЧНИТЕ!

        Колкото и да сте неадекватни в дадени ситуации, единственото нещо, от което се нуждаете е да бъдете уверени. Когато сте уверени, може и да не знаете нещо, но със сигурност ще направите това, което искате. За пример ще ви дам спорта, ако вие имате най-много енергия ще напредвате най-бързо. Тоест най-бързо ще стигнете до крайната цел. Тоест ще постигнете желаното от вас.

Когато са ви пълни батериите няма как да не успеете!


         От както се помня, аз не съм спирал да се движа. Дори и да не тренирате тежко, просто се движете. Потичайте, разходете се... не е нужно да тренирате като професионалните атлети.

Когато сте заредени с енергия вие:
  1. Взимате най-адекватните решения.
  2. Взимате решения много по-бързо.
  3. Общувате с хората много по-добре.
  4. По-весел сте.
  5. Живеете по-добър живот.

        Ще ви дам пример с мен. Когато човек е буден повече от 24 часа, започва да взима неправилни решения, раздразнителен е, мрази всички и всичко. Е да, но при мен не е така. За мен не е проблем да изкарам над 24 часа, в които съм концентриран на максимум и взимам правилните решение за максимално кратко време. Как го постигам? Много просто... с много, много тренировки и много, много вода. Сега ще ви обясня защо става това. Когато тренирате и се движите постоянно изразходвате много енергия. Следователно след време тялото ви привиква към това натоварване и вече за него е ежедневие. Тоест тялото знае, че днес ще има много сериозно натоварване и то е подготвено. Сега си представете, че не правите физическите си дейности днес. Къде отива енергията складирана от тялото? Тя не се губи, ползва се за да вършите останалите си задължение. След проста калкулация нещата изглеждат по този начин:

         В деня с много физическо натоварване имате енергия за 16 часа. В деня без физическо натоварване имате енергия за повече от 24часа.

         Друг лесен начин да повишите енергията си е чрез пиене на повече вода. Повечето хора ми казват, че пият по един литър вода на ден, което е напълно недостатъчно. За жените е полезно между 2-3 литра на ден, а за мъжете между 3-4.

Аз лично пия по 5-6 литра дневно. 

        Сподели с статията с приятел и промени живота му още днес!

ИВАН ОРЛИНОВ ИВАНОВ

Задавайте ми всякакви въпроси в ASK.FM
Можете да ме последвате във FACEBOOK и YOUTUBE. Така ще получавате известия за всички мой дейности. Включително клипове, снимки, блогове и т.н.

Коментари

Публикуване на коментар