Храна за вашия УМ

Храна за вашия УМ.

        Храната за вашия ум е също толкова важна колкото и храната за вашето тяло. Качеството на мозъчната ни храна до голяма степен определя качеството ни на живот. Вие сте филмите, които гледате, книгите, които четете, местата на които ходите, хората с които се виждате.

       Осигурявайте всеки ден храна за ума си, добра книга, добър разговор, защото по този начин вие променяте живота си в посоката, която желаете. Не се учудвайте ако нещата не ви се получават, когато храните ума си с "вредни храни". Не се учудвайте защо не напредвате толкова бързо, колкото ви се иска.

        Поставете си приоритет да храните ума си с качествена храна всеки ден, така той ще генерира повече добри мисли, които ще ви помогнат да прогледнете към всички скрити досега ресурси, които сте притежавали. Още сега започнете да четеш тази книга, посетете този семинар, посетете това обучение, още сега звъннете на човека на който се възхищавате, още сега направете първата крачка към набавянето на качествена храна за вашият УМ!

Запитайте се:
Колко книги сте прочел тази година?
На каква тематика са били?
Колко обучения или семинари сте посетил?

       Замислете се как можете само за една - две седмици да прочетете опитът, който някой успешен човек е синтезирал за десетки години, как само за един ден можете да научите това, което на твоят идол му е отнело цял живот! Аз лично чета или изслушвам поне по една книга на всеки десетина дни, не чета романи разбира се, чета бизнес литература, чета безброй  много книги за личностно развитие и посещавам всякакви курсове, обучения и семинари. Аз съм вманиачен на тази тема, защото целта ми е да нахраня качествено ума си и да УСПЕЯ.

          Ти вече нахрани своя ум. Сподели статията с приятели и ПРОМЕНИ СВЕТА.

ИВАН ОРЛИНОВ ИВАНОВ

Задавайте ми всякакви въпроси в ASK.FM.
Можете да ме последвате във FACEBOOK и YOUTUBE. Така ще получавате известия за всички мой дейности. Включително клипове, снимки, блогове и т.н.

Коментари

  1. Дори бих добавил, че храната за нашият ум е по важна от храната за тялото. Чудесна статия. Браво.

    ОтговорИзтриване
  2. Добра храна, добри резултати. Супер статия

    ОтговорИзтриване
  3. Също така както мускулите могат да се тренират..., така и мозъка може.

    ОтговорИзтриване
  4. Статиите ти са уникални. Не ми трябват 30 мин за да я прочета, а всъшност научавам адски много информацич.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря. Умишлено се изказвам с най-малко текст. Никой няма време за губене. ;)

      Изтриване
  5. Нахрани ума и ще постигнеш много.

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар